perjantai 3. heinäkuuta 2015

Muuttohässäkkä

Istuessani tänään lentokoneessa olin aivan poikki ja toisaalta äärimmäisen helpottunut. Takana olivat kaksi äärimmäisen kiireistä viikkoa. Joka päivä hoisin aamusta iltaan muuttoomme liittyviä juttuja ja koko ajan niitä hoidettavia hommia tuntui tulevan lisää. Tehtävien töiden lista ei tuntunut lyhenevän sitten millään.

Selvisimme kuitenkin lennollemme, luullakseni kaikki paperiasiat on hoidettu. Talomme on myös vuokrattu kalustettuna ja uudet vuokralaiset ovat jo muuttaneet sisäänkin. Pieni määrä tavaraa on lähetetty erikseen lentorahtina ja muuten mukana ovat vain käyttövaatteet ja muut välittömmät käyttötavarat, koska myös meille vuokrattu talo on kalustettu.

Lapset ovat olleet matkakuumeessa jo päiviä ja onneksi myös innokkaita lähtemään. Eniten heitä taitaa jännittää uusi koulu, joka tosin onneksi alkaa vasta syyskuun puolessa välissä. Mies on innoissaan uudesta työpaikastaan, jossa aloittaa työt ja ensi maanantaina ja minä olen myös todella tyytyväinen saatuani työnantajani kanssa sovittua, että voin tehdä jonkin verran etätyötä näiden kolmen vuoden aikana. Tästä on hyvä aloittaa tämä Münchenissä asuminen, ainakin alkutilanne on lupaava, eikä mielessä ole suuria huolia, jotka voisivat vaikeuttaa oloamme täällä, joten olen hyvin toiveikas, että tästä ajasta tulee meille kaikille antoisa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti