keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Uutta tavaraa

Tuttavani, joka omistaa pienehkön nettikaupan on usein väittänyt, että jotkut yksinäiset naiset tilaavat tavaraa osin sen takia, että pitävät niin paljon komeista postin pakettikuskeista. Itse olen aina pitänyt tuota hölynpölynä, mutta tänään jouduin melkeinpä muuttamaan mieltäni.

Olin tilannut taloustavaraa nettikaupasta ja paketin toimitti monien kauppojen suosima Hermes-kuljetuspalvelu. Paketin toimittanut kuljettaja oli todellakin ilo silmilleni: pitkähkö, lämpimät ruskeat silmät ja säännölliset kasvonpiirteet. Arvelin, että olemme suunnilleen saman ikäisiä. Ensisijaista oli kuitenkin hänen viehättävä käytöksensä, hän hymyili, katsoi suoraan silmiin ja puhui hyvin kohteliaasti. Erinomaista palvelua, joka antoi oikeanlaisen tunteen siitä, että tämä henkilö on juuri minua varten näin sydämellinen. Todellisuudessa kyseessä lienee opeteltu palvelutapa.

Nyt voin jo melkein uskoa, että joku tilaa tavaraa, koska sen toimittava kuski on niin miellyttävä. Tänään näkemäni mies olisi ainakin tilauksen väärti.

Meinasin jo kirjoittaa asiasta eräälle ystävälleni, kun päätin antaa asian olla, ettei tule vaikutelmaa, että tiirailen täällä vain komeita miehiä aikani kuluksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti