maanantai 30. marraskuuta 2015

Joululoman suunnittelua

Perheemme oli tarkoitus lentää yhdessä Suomeen 19.12. mutta valitettavasti lentojen varaus jäi viime tippaan ja lennot ennen joulua olivat jo lähes loppuunmyydyt. Näin, että havittelemallemme lennolle 19.12. oli jäljellä vain kolme paikkaa. Tein yksin nopean päätöksen ja varasin nuo paikat miehelleni ja lapsillemme. Itselleni löysin sopivan lennon vasta 21.12. aamuksi. Paluulennon varasin koko perheelle 03.01. kuten olimme yhdessä sopineet. Ilmoitin miehelleni sähköpostilla, että lentojen kanssa kävi näin, ja hän vastasi, että oli iloinen, että pääsi lasten kanssa lähtemään sovittuna päivänä, eikä jo järjestettyjä lomapäiviä tarvitse tuhlata.

Itse olin enemmän kuin tyytyväinen, että voin lähteä hieman myöhemmin kuin muu perhe. Tietenkin suunnittelin jo mielessäni paria Ivkon kanssa vietettävää päivää, mutta olin itse asiassa myös helpottunut, että voin olla Suomessa hieman lyhyemmän ajan. Oma talomme on vuokrattuna ja joudumme koko loman asumaan mieheni vanhemmilla. Tulen kyllä erinomaisesti toimeen heidän kanssaan ja heillä on myös tilava talo, joten siinä mielessä ongelmaa ei ole, mutta kaksi viikkoa toisten nurkissa on kyllä minulle jo melkein se maksimaalinen siedettävä aika.

Lähetin Ivkolle heti tekstiviestin, jossa kysyin, onko hän kotona noina kahtena päivänä, meillä olisi tilaisuus olla pari kokonaista päivää ja yötä yhdessä. Tiesin kyllä, että joulusesonki on pakettikuskeilla niin kiireinen, että ei hän mihinkään ole menossa ja pian Ivko vastasikin: „Hienoa, olen kyllä silloin kotona, odotan jo noita päiviä.“

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti