maanantai 4. tammikuuta 2016

Jälleentapaaminen

Odotin tänään Ivkon tapaamista malttamattomana jo aamusta alkaen. Lähdin hänen luokseen hyvissä ajoin. Mies oli ilmoittanut olevansa hyvin myöhään töissä ja lapset jäivät näpyttelemään keskittyneesti uusia tietokoneitaan, joten tiesin, että minulla on hyvin aikaa olla pari-kolme tuntia Ivkolla.

Saapuessani hänen talolleen tapasin Ivkon jo sisäpihalla. Hän oli juuri tulossa töistä. Kun hän näki minut, hänen kasvonsa loistivat ilosta. Riensin hänen luokseen juoksujalkaa ja syöksyin hänen syliinsä. Hetki oli ihana, olin odottanut Ivkon syleilyyn pääsyä koko lomani ajan. Suutelimme kiihkeästi jo pihalla ja tunsin, kuinka kiihotuin välittömästi, samaan aikaan tunsin, kuinka Ivkolle kävi samoin. Menimme nopeasti sisälle ja päästyämme Ivkon asuntoon suorastaan hyökkäsimme toistemme kimppuun. Rakastelumme oli hurjaa, se tempaisi minut mukaansa kokonaan: joka osa vartalostani janosi hänen kosketustaan, mieli riemuitsi pääsyä rakkaani luo ja aivoistani katosivat kaikki muut ajatukset, oli vain tämä hetki ja me kaksi. Tuntui, kuin olisimme päässeet intohimon sydämeen, kiihko oli niin suurta, että olimme pakahtua siihen. Näin en ollut koskaan aiemmin rakastellut ja tunsin, että enempää roihuavaa intohimoa minusta ei enää saisi irti.

Jälkeenpäin makasimme nääntyneinä Ivkon sängyllä. Hän sanoi:
- En edes muista, koska olisin jotakuta niin kaivannut, kuin sinua näiden parin viikon aikana. Olen niin iloinen, että olet tullut takaisin.
- Oli ihanaa tulla takaisin sinun luoksesi, vastasin ja katselin komeaa Ivkoa, - sietämättömästä ikävästä kärsin minäkin koko loman ajan.
Makailimme sylikkäin ja nautimme joka hetkestä yhdessä, kunnes minun piti taas lähteä kotiin.
- Tuletko keskiviikkona taas käymään? Ivko kysyi, - se on pyhäpäivä ja olen koko päivän kotona.
- Tulen mielelläni, luullakseni iltapäivällä voisin päästä käymään, vastasin. 
Tiesin, että muu perhe luultavimmin istuu koko tylsän pyhäpäivän koneillaan, joten pääsisin kyllä livahtamaan Ivkolle.
Hyvästelimme toisemme vielä suudelmin ja kiiruhdin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti